Over Stone Trend

Welkom bij Stone Trend

Kurt Vanquathem neemt de bestaande tegelzaak, Stone Trend over in maart 2018 samen met zijn dochter Jana en zoon Jelle. De toonzaal werd al in een nieuw kleedje gestoken om de klanten er te kunnen rondleiden in een nieuwe wereld van tegels.

Kurt heeft een jarenlange ervaring in tegels. Hij leidt je niet zomaar door een wereld van tegels, hij gaat op een persoonlijke manier op zoek naar de perfecte vloerbekleding voor jouw interieur. Kurt zorgt er tevens voor dat er voor elke bouwer of verbouwer ongeacht zijn stijl of budget, een mooi en kwalitatief product is

Bij Stone Trend kun je terecht voor alle soorten tegels, van landelijk en industrieel tot vintage of net heel strak. In de toonzaal staan kleine mozaïeken naast grootformaattegels. Je vindt er exclusieve topmerken naast een uitgebreid gamma stockproducten en heb je een ruime keuze aan budgettegels. Allemaal worden ze voorgesteld in sfeerboxen, vloeroppervlakken of vloerkasten zodat je een idee kunt maken hoe de tegels in jouw interieur zouden passen.

Stone Trend is altijd een familiebedrijf geweest en zal het altijd blijven met Kurt en zijn twee kinderen aan het roer.

Er wordt voldoende tijd genomen om echt op zoek te gaan naar een oplossing op maat voor elk project hoe klein of hoe groot het ook is. Bovendien geven ze niet alleen interieuradvies maar ook over de technische kant van de zaak zijn ze zo transparant mogelijk. Wat kan je eventueel zelf doen ? Welke vakman kunnen we aanraden ? Hoe worden de tegels het beste geplaatst ? Wat zijn de beste manier om de tegels te onderhouden en de levensduur te verlengen.
Om een totaal pakket te kunnen aanbieden is er ook parket en laminaat in ons gamma. Er zijn oneindig veel soorten keramische parketten in het assortiment, ideaal voor wie toch de uitstraling en warmte van hout in huis wil maar ook graag een gemakkelijk te onderhouden vloer heeft. Er is natuurlijk ook een gamma tegels voor buiten, met name natuursteen of keramische tegels. Tegenwoordig kiezen heel wat mensen er voor om de vloer van binnen te kunnen doortrekken naar buiten. Heel wat van onze tegels bieden deze mogelijkheid.

Ontmoet ons team

Dries Catteeuw

Zaakvoerder

Vertegenwoordiger & Werf- opvolging

Céline Gardin

Zaakvoerder

Toonzaal & Administratie

Kurt Vanquathem

Vertegenwoordiger

Jelle Vanquathem

Toonzaal & administratie