Uw oprit of pad aanleggen met grind? Ontdek Ecco Gravel!

Wat is Ecco Gravel?

ECCO gravel, ook wel bekend als honingraat grindstabilisatiematten, zijn innovatieve structuren die zijn ontworpen om grind op zijn plaats te houden en tegelijkertijd een stabiele ondergrond te bieden voor fietsers, wandelaars en voertuigen. Deze matten bestaan uit een raster van met elkaar verbonden honingraatcellen die zijn gevuld met grind. Ze zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht en voorkomen dat het grind wegzakt of verschuift, zelfs onder zware belasting.

 

 

Voordelen van Honingraat Gravel Matten

  1. Stabiliteit en Veiligheid: Honingraat gravel matten bieden een stabiele en veilige ondergrond. Ze verminderen het risico op uitglijden, struikelen en vallen.
  2. Eenvoudig Onderhoud: Deze matten vereisen minimaal onderhoud. Ze zijn bestand tegen de elementen en hebben geen last van erosie of verzakking, waardoor ze een duurzame oplossing zijn voor paden en opritten. Onkruid word ook tegengehouden door het vlies aan de onderzijde van de matten.
  3. Waterdoorlatendheid: Honingraat gravel matten zijn ontworpen om water door te laten, waardoor regenwater gemakkelijk kan weglopen en plassen worden voorkomen. Dit helpt bij het behouden van de natuurlijke drainage. Dit is tegenwoordig zeer belangrijk, en kan u zelf verplicht worden door uw gemeente.

 

Toepassingen van Honingraat Gravel Matten

Ecco gravel matten vinden tal van toepassingen in verschillende omgevingen, waaronder:

  • Grindpaden: Ze bieden een ideale ondergrond voor grindpaden rond uw huis of in de tuin.
  • Opritten en Parkeerplaatsen: Ze zorgen voor een stevige basis voor opritten en parkeerplaatsen, zelfs bij intensief gebruik.
  • Openbare Ruimtes: Ze worden gebruikt in openbare ruimtes zoals campings, speeltuinen en recreatiegebieden om veilige en toegankelijke paden te creĆ«ren voor bezoekers.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info.

Kom langs bij Stone Trend

We nodigen u graag uit voor vrijblijvend advies met een warme kop koffie, vergezeld van de nodige koekjes.

Er is alvast voldoende parkeerruimte voorzien:

  • Voor de winkel in de Gistelsesteenweg
  • In de pastoriestraat
  • Op de parking achter het gemeentehuis en politiekantoor van St. Andries Brugge
  • Op de parking van het Jan Breydel-stadion

Voor terrastegels gelieve altijd eerst op te bellen zodat een afspraak kan gemaakt worden op het terraspark.