Maatwerk

Een mooie vloer geeft richting aan je interieur. Ze vormt letterlijk de basis waarop de rest zich ent.

Maatwerk: een woordje uitleg

Wij bieden volledig maatwerk aan om uw project perfect te vervolledigen, waaronder op maat gemaakte badkamermeubels die wij volledig in eigen atelier vervaardigen. Elk badkamermeubel wordt speciaal voor u ontworpen en geproduceerd, zodat het perfect aansluit bij uw specifieke wensen en eisen. Door ons eigen productieproces hebben we volledige controle over de kwaliteit en afwerking, wat resulteert in unieke en persoonlijke oplossingen.

Onze maatwerk badkamermeubels zijn beschikbaar in natuursteen en keramiek. Deze materialen bieden niet alleen een luxe uitstraling, maar zijn ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk, wat ideaal is voor gebruik in de badkamer. Of u nu een strakke, moderne look of een meer klassieke stijl zoekt, wij kunnen het precies zo maken als u wenst.

Naast badkamermeubels kunnen wij ook andere elementen op maat maken, zoals keukenwerkbladen, trappen, vensterbanken en zwembadboorden. Elk van deze producten wordt vervaardigd met dezelfde aandacht voor detail en kwaliteit in ons eigen atelier. Of u nu kiest voor de tijdloze schoonheid van natuursteen, de duurzaamheid van composiet, of de veelzijdigheid van keramiek, wij zorgen voor een perfect resultaat dat naadloos in uw interieur past.

Onze maatwerkoplossingen zijn geschikt voor elk project, groot of klein. Elk stuk wordt volledig afgestemd op uw behoeften, waardoor u verzekerd bent van een unieke en persoonlijke aanpak. Ontdek enkele voorbeelden van ons maatwerk in onze toonzaal. Kom langs en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons deskundig team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw op maat gemaakte project, van ontwerp tot installatie.

 

Merken in dit assortiment

Kom langs bij Stone Trend

We nodigen u graag uit voor vrijblijvend advies met een warme kop koffie, vergezeld van de nodige koekjes.

Er is alvast voldoende parkeerruimte voorzien:

  • Voor de winkel in de Gistelsesteenweg
  • In de pastoriestraat
  • Op de parking achter het gemeentehuis en politiekantoor van St. Andries Brugge
  • Op de parking van het Jan Breydel-stadion

Voor terrastegels gelieve altijd eerst op te bellen zodat een afspraak kan gemaakt worden op het terraspark.